R.B. Stoll Consultancy

Over Rob Stoll

Rob Stoll heeft een brede kennis en ervaring opgedaan in de autobranche. Eerst als directie-assistent en verkoopleider bij een grote Ford dealer, later als succesvol zelfstandig dealer van de merken Fiat en Lancia in Arnhem (500 car  dealer). In 2002 is het dealerbedrijf verkocht. Gedurende de jaren daarna heeft hij in verscheidene (interim) managementfuncties binnen de autobranche gewerkt. Onder andere als vestigingsmanager van een multi-merkendealer, holding Sales Manager, Auditeur en Business Management Consultant. Rob heeft gewerkt voor o.a. Nefkens Holding, Koops Furness, Excon Controlling Benelux, Mazda Nederland, Nissan Nederland, Snap-on Business Solutions.

De theoretische kennis bestaat o.a. uit IVA-A (instituut voor de Autohandel) en HEAO-CE (bedrijfseconomische afstudeervariant) aangevuld met cursussen in de branche (verkoop, organisatie, management), vakdiploma’s (Nima, Vakbekwaamheid Autobedrijf), lerarenopleiding economie en modules psychologie (Open Universiteit).

Bestuurlijke ervaring buiten het werk: bestuurslid dealervereniging FDON en FALDON (automatisering, sales, dagelijks bestuur, contractonderhandelingen met importeur), Stichting Bedrijfsterreinbeveiliging Arnhem, Vereniging Arnhemse Autodealers, Commissie Toerisme van de KNMV, Raad van Toezicht Kinderopvang Organisatie KOOS Raalte.

Door deze brede theoretische kennis, aangevuld met ruim 20 jaar frontlinie als zelfstandig ondernemer, consultant en manager kent Rob Stoll het klappen van de zweep en is hij in staat snel problemen te doorzien en alternatieven aan te dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De theoretische kennis bestaat o.a. uit IVA-A (instituut voor de Autohandel op het hoogste niveau) en Heao-ce (bedrijfseconomische afstudeervariant) aangevuld met cursussen in de branche (verkoop, organisatie, management), vakdiploma’s (Nima, Vakbekwaamheid Autobedrijf), lerarenopleiding economie en modules psychologie (Open Universiteit).

Bestuurlijke ervaring buiten het werk: bestuurslid dealervereniging FDON en FALDON (automatisering, sales, dagelijks bestuur, contractonderhandelingen met importeur), Stichting Bedrijfsterreinbeveiliging Arnhem, Vereniging Arnhemse Autodealers, Commissie Toerisme van de KNMV.

Door deze brede theoretische kennis, aangevuld met ruim 10 jaar frontlinie als zelfstandig ondernemer kent Rob Stoll het klappen van de zweep en is hij in staat snel problemen te doorzien en alternatieven aan te dragen.

Advieswerk beperkt zich nadrukkelijk niet alleen tot de autobranche.

Waarbij kunnen wij u van dienst zijn? Onder andere bij

· Advies op het gebied van rendementsverbetering, financiering, efficiency

· Organisatorische vraagstukken, reorganisaties

· Starters advies en begeleiding

· Business management advies

· Coaching en sparring partner directie

· Occasionvoorraad, magazijn- en werkplaatsefficiency (autobranche)

· Marketing en sales

· Klantentevredenheid

· Planning en controle

· Interim management

· Etc...